Radniční sklípek Liberec

Novinky
novinky z libereckých sklepení

10.11.2016UZAVŘENÁ RESTAURACE Vážení a milí hosté, dovolujeme si Vás upozornit, že ve čtvrtek 10.11. bude restaurace od 15 hodin z důvodů plné kapacity veřejnosti uzavřena. Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vás o Svatomartinském hodování. 25.10.2016SVATOMARTINSKÉ MENU 11.11. a 12.11. od 11:11 hodin Vás zveme na Svatomartinské menu a mladá letošní vína. Těšit se můžete na husí paštiku, husí kaldoun a pečené husičky a kachničky se zelím! 22.09.2016DNY ČESKÉHO PIVA 23.9.-1.10. Již zítra začínají oslavy českého piva a my pro Vás máme každý den, úderem patnácté hodiny, připravené speciální pivní menu. Ke každému hlavnímu jídlu, vybranému z pivní nabídky, pro Vás bude připravené malé pivo 450tky zdarma! Více informací o akci, pořádané českým ... 08.09.2016ČTVRTEK 8.9.2016 OD 15:00 Milí hosté, dnes je restaurace od 15:00, z důvodů plné kapacity, veřejnosti uzavřena. Děkujeme za pochopení a těšíme se na pátek, kdy pro Vás pečeme tradičně kolena... 30.06.2016NOVINKA - ZÁMECKÝ MÁZ Již od června máme na čepu letošní novinku uvařenou na počest Zámku Svijany. Vychází ze Svijanského Mázu, který se nechá opětovně zakvasit rozkvašenou mladinou, tzv. kroužky a nechá se krátce rozkvasit v tanku. Po dvou až třech dnech se stočí do sudů a uloží v ležáckých ... 10.06.2016POUKÁZKY A ŠEKY Vážení a milí naši hosté, z technických důvodů již nebudeme akceptovat poukázky vydané původním provozovatelem Radničního sklípku Krajskou nemocnicí Liberec. Poukázky vydané společností ELSBAR s.r.o. jsou samozřejmě platné do data uvedeného na poukázce. Děkujeme za pochopení. 16.04.2016ZVĚŘINOVÉ MENU Po celý dnešní den můžete ve sklípku ochutnávat speciality z našeho zvěřinového menu. Na co se můžete těšit? 80g Pečená zvěřinová paštika s játry doplněná brusinkami  200g Sekaná zvěřinová svíčková zdobená brusinkovým citronem a šlehačkou, houskový knedlík  150g ... 08.04.2016PIVNÍ MENU Tento víkend bude ve znamení piva a jídel z něj! Naložený pivní sýr Pečené uzenky na černém pivě s čočkou na kyselo Hovězí tokáň z kližky z mladého býčka ne pivě s kysanou smetanou a se špeclemi Grilované kuřecí prsíčko v kůži přelité pivní omáčkou se smetanou ... 01.04.2016SOBOTA NA ZELENO Téma na tuto sobotu? Pokrmy na zeleno.. Přijďte ochutnat Vajíčkový aspik, plněné kuřecí prsíčko s nádivkou z čerstvého špenátu nebo kuřecí nudličky s exotickou zeleninou a kari pastou... 01.04.2016PŘIJMEME NOVÉ KOLEGY Máte rádi naši restauraci a rádi byste se stali našimi kolegy? Hledáme nové zamětnance na pozici číšník/servírka s praxí v oboru (+základní znalost AJ a NJ)  a na pozici kuchař s vyučením a s praxí v oboru. V případě zájmu nám přineste svůj životopis, nebo ho zašlete na ... 24.03.2016VELIKONOČNÍ NABÍDKA TÉMA PRO TUTO SOBOTU JE JASNÉ - VELIKONČNÍ POKRMY Těšit se můžete na paštiku z jatýrek, závitek z králičího hřbetu, grilované jehněčí kotletky, telecí roládu ... 16.03.2016TÉMATICKÁ SOBOTA 19.3. Tuto sobotu Vás zveme na mladé "masíčko". Na co se můžete těšit? Jehněčí kolínko na rajčatech s česnekovou bramborovou kaší Mladé hovězí po burgundsku s opečenými žampiony Ragú z divočáčka na červeném víně s pečenými jablky na medu, staročeský hluchec Kuřecí ...