Kolenový pátek a sobota!
Rádi představíme další způsoby, jak připravit pečená kolena. Tento pátek od 15.00 a po celou sobotu jsme připravili hned 2 druhy!
-
Jehněčí kolínko na rozmarýnu s červeným vínem a medem, pastyňákové pyré... 298,- Kč
-
Vepřové koleno marinované v černém pivu, s čerstvým křenem a hořčicí... 185,- Kč
Co by to bylo za kolenovou show bez piva...
Proto v tento čas je svijanský máz 0,5L ..20,- Kč
Jste li fandové svijanského mázu- tak zde čeká přímo na vás !
Kolena jsou dobrá, když jsou čerstvě pečená, Připravujeme omezený počet a pokud si chcete být jistí " v kolenou" zarezervujte si kolínka přes telefon či email, ať vám je nevyprodají!
Krásný nejen pátek a sobotu přeje
Tým RS
[ zpět na přehled ]17.09.2015 16:35, Miloš Kasal